Positiv respons till bygglovet

All heder än så länge åt Österåker kommun. De har både ringt och följt upp med post att bygglovet hade kommit fram, och igår fick vi mer positiv respons. Vår ansökan ryms inom detaljplanen, bortsett från att vi vill bygga på prickmark. Det känns ju som ett bra första steg! Känns som att det var värt att lägga lite extra tid för att få alla delar på plats på ett bra sätt. Handläggaren menade att de egentligen kunde godkänna på stående fot om vi bara flyttade bak gästhuset.

bygglovsansokan_bekraftelse

Bygglovsansökan komplett, nu väntar grannförfrågan

Vi känner ändå att det är värt att dra igång en grannförfrågan. Huset kommer ligga plattare, kunna byggas lägre och kommer smälta in bättre i naturen.  Det tar ju inte så vidare lång tid och kostnaden är ca 3 000 kr, vilket känns som en ganska liten kostnad för ett beslut man får leva med för väldigt lång tid! Nu har berörda grannar fram till 10:e januari att tycka till i grannförfrågan.

utsikt_gasthus

Här är i stort utsikten från gästhuset! Inte så tokigt.

Kategorier:

Bygglov

2 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: