Ny sida på bloggen

Nu har vi lagt till en sida uppe i navigationsfältet som heter Huset. Detta för att det ska bli lite lättare att snabbt se vilket hus vi faktiskt ska bygga utan att behöva leta igenom massa inlägg i bloggen. Just nu är det våra ritningar och ett par inspirationsbilder, men här kommer vi fylla på med alla slutgiltiga val vi gör också. Så fortsätter vi vela på bland blogginläggen…

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: