Godkänt bygglov!!

Nu har beskedet kommit från kommunen att vi har fått vårt bygglov beviljat! Jätteskönt. Vi är jätteglada över att vi ”tog oss besväret” med att göra en grannförfrågan för att lägga en liten del av komplementshuset på prickmark. När man ställer de veckorna som det tog extra mot alla veckor vi kommer att spendera därute känns det som ett självklart val.

Bygglov och kallelse till tekniskt samråd

Godkänt bygglov inklusive kallelse till tekniskt samråd

Priset för vårt bygglov var 26 588 kr, varav 2 200 kr var priset för grannförfrågan. Priset för bygglov beror på många faktorer: vilken kommun man bygger i, hur stort hus man ska bygga, om man gör ändringar, om man behöver göra grannförfrågan osv. Kostnaden för grannförfrågan beror på hur många grannar som ska tillfrågas, och vi hade <5 så vi hamnade in den billigaste kategorin. Det var billigare än vad vi räknat med, men det beror nog på att de referenspunkter vi haft har varit för större hus.

Kategorier:

Bygglov

Etiketter:

,

1 kommentar

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: