Badrumsinredning

Utöver layouten på badrummet har vi fattat lite beslut kring ytskiktet och inredningen. Vi har ju två badrum, men smidigt nog vill vi att de ska gå i samma stil och låter badrummet gästhuset följa av vad vi bestämmer i huvudhuset.

Som vi skrev tidigare i det här inlägget så vill vi gärna ha stora plattor i grå sten, men utan att det känns för kallt och hårt. Dels har vi hittat en platta som kan passa, men vi lutar också åt att måla delar av rummet (med våtrumsfärg såklart) för att göra det lite luftigare. Nedan ett par inspirationsbilder.

Inspiration badrum Inspirationsbild badrum

Kategorier:

Badrum, Golv, Inredning

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: