Vi är i gång med bygget!

Äntligen har vi lagt ner papper och pennan och tagit fram hammaren. Ja, tekniskt sett inte vi förstås, men man ska ju inte vara allt för petig. Med andra ord har vi nu  bestämt byggfirma och de har börjat bygga stommarna på land. Den stora fördelen med att bygga dem på land är så klart att man kan använda tiden nu som annars skulle vara ganska obrukbar och att det kommer gå mycket snabbare att få ett tätt hus. Har en känsla av att pennan åker fram igen dock.

Nu är det ett par saker som måste lösas ganska snart, men framförallt den slutgiltiga utsättningen av huset och att plocka bort en sten. När väl isen är samarbetsvillig och stommarna klara, vill vi ju resa huset så snabbt som möjligt (efter att plintarna är klara…). Ser ut som det får bli en tur till tomten ganska snart – då får vi nog uppdatera med en bild också!

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: