Ytterdörr från Swedoor

Vi har beställt ytterdörrar, 3 stycken, från Swedoor. Vår entreprenör använder främst det märket och även om det såklart skulle gå att välja något annat så nöjde vi oss med att bara leta igenom deras sortiment, det finns tillräckligt med val ändå när man bygger hus. Vi letade efter den dörr som var så lik det vår arkitekt ritade upp för huset som möjligt, och valet var därför enkelt: Swedoor Function Amazon. Vi har också valt till att göra dörrarna i samma färg som taket och fönstren.

Swedoor Function Amazon

Våra ytterdörrar, Function Amazon från Swedoor

Vi funderade ett tag på att göra ytterdörrarna en annan färg som bryter av, t.ex. mörkgrön eller blå, men det kändes som ett beslut som vi skulle behöva tänka igenom mer och nu hade vi inte lång tid om dörrarna ska levereras i tid. Jag tror fortfarande att det kunde vara riktigt snyggt att bryta av med en annan färg på dörrarna, men vi skulle behöva se prover på hur det blir med fasaden, taket och fönstret – och när väl det är på plats är det ju lite sent att beställa dörrarna.

En annan observation vi gjorde när vi tittade igenom sortimentet var att det finns väldigt många fula dörrar, många av dem måste sälja i väldigt få exemplar.

Etiketter:

,

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: