Köket uppdaterat

Idag har vi varit på Kvik Arninge där vi uppdaterat och så gott som färdigställt köket, det som kvarstår är att bestämma vilken modell på vinkyl vi ska ha. Vi fick bra hjälp och planeringen gick smidigt. Vi hade ju redan påbörjat en planering innan, men vi gjorde vissa justeringar nu – framförallt la vi till överskåp längs hela kortsidan på väggen – och bestämt vitvaror. Eftersom de på Kvik Arninge hade ett nyare ritprogram kunde man också få en bättre bild av hur det kommer se ut (även om det såklart ser ut som ett kök i ett dataspel och varken väggar eller golv stämmer).

Kitchen Kvik Tinta white

Vårt kök uppritat i Kviks ritprogram

Modellen är, som vi nämnt tidigare, Kvik Tinta i helvitt och bänkskivan har vi valt en laminatskiva som heter Mika Light. Den kommer vi även ha som stänkskydd 20 cm upp på väggen. Sedan får vi måla med våtrumsfärg eller annan lämplig färg på väggen under överskåpen för att underlätta borttagande av stänk från spisen.

Vi har funderat en del på om man inte skulle välja en annan färg på luckorna, men landade i att vita matta luckor nog blir bäst – dels för att det är tidlöst men också för att det är diskret, vilket är en fördel när köket bara är en del av ett större rum.

Kategorier:

Kök, Planlösning

Etiketter:

, ,

2 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: