Byggstatus vecka 2: Sommartid, ja tack!

Att få sova en timme mindre är ju inte någon höjdare – men sommartid är ändå fantastiskt. Vi hämtade båten igår och var så klart tvungna att köra ut och kolla till bygget både under lördagen och söndagen (även om det står stilla på helger…). Skärgården bjöd på mer än en bara en första vårdag. Vi möttes av både citronfjärilar, solsken och mer än 15 grader! Otroligt härligt!

Nu står alla plintar och bärlinor på plats, och imorgon börjar man resa stommen. Det verkar bli bra, men så klart svårt att riktigt bilda sig en uppfattning än. Det finns ett par naturliga skrevor som måste fyllas med stenar för att det inte ska stå vatten under huset, men byggaren är på bollen. Nu måste vi få ut vår KA att göra ett platsbesök i veckan.

Status2_havet

Sommartid(er hej hej!)

Status2_brygga

Stenkistan på plats – där uppe på backen bygger vi

Statu2_baksida

Baksidan där huvudhuset till vänster och gästhuset till höger börjar växa fram

Status2_gästhus

Gästhusets och utsikten mot Saxarfjärden

Status2_framsida

Framsidan och huvudhuset

 

Kategorier:

Byggstatus

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: