Byggstatus vecka 9: KA punkter åtgärdade

Äntligen lite sommar! Nu börjar man ju få känsla för hur det kommer bli där ute, ganska stor skillnad mot utmätningarna vi gjorde mitt i snöovädret för några månader sedan…

Förra veckans KA möte orsakade ju ett antal punkter att åtgärda (förstärkning av stommen, skruva rågolv, laga vindpapp och fortsätta med markarbetet). Idag tog vi oss ut för att själva inspektera vad som hunnits med. Mycket verkade vara på plats och på tisdag gör KA ytterligare ett besök. Framförallt har man satt dit rejäla balkar för att stärka konstruktionen över fönsterdörrarna. I övrigt har isoleringen påbörjats och kommit ganska långt.

IMG_6184

Markarbetet såg bra ut, men den singel som skulle kastas på hade blivit försenad. Det är ju ingen ko på isen, men innebär också att rågolvet i gästhuset inte kan läggas eftersom det är så tight mot marken att man inte kommer åt om det sätts innan markarbetet är färdigt.

Arbetet med bryggan har gått väldigt bra. Nu står den mer eller mindre på plats och det arbetas med ett par trappsteg till närmaste klippa och ner på ”stranden”. Kort och gott, den blir grymt fin!  Härligt när pollare är del av konstruktionen och sågade på plats.

 

 

Kategorier:

Byggstatus

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: