Byggstatus vecka 10: Förberedelser inför invändigt arbete

Det kom lite jobb och annat kom emellan oss och bloggen, så lite sent med uppdateringen. Hur som helst, vi var ute i sommarvärmen (28 grader!) och hade Davids bror och hans sambo med oss för att titta till bygget.

Höjdpunkten den här veckan har varit en färdigställd brygga som övergått till att bygga trappsteg till närmsta klippa och ett litet räcke. Vi är så nöjda med vad Henrik och co: på Reuterskiölds Snickeri har åstadkommit. Visst blir det magiskt med de figursågade trappstegen? Vi älskar dem! Ser fram emot att se färdigställandet till helgen.

I huset så har det isolerats, satts ångspärr och invändig 45 mm regel och förberetts för att kunna börja en hektiskt vecka med fokus på reglar för innerväggar och för att börja dra elen. De synpunkter som KA hade under vecka 8 är nu åtgärdade och konstruktionen på nytt godkänd. Det känns ju fantastiskt så klart!

Vi har jobbat åtskilliga timmar med belysning och elritningar och innertak. Det var mer att tänka på än vi först hade tänkt (Sonos högtalare, typ av element, alla lampval etc). Det får komma ett separat inlägg kring det inom ett par dagar.

Kategorier:

Byggstatus

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: