Möbelinköp påbörjat

Vi kommer troligt inte kunna flytta in i huset innan slutet av september/början av oktober – så att börja köpa möbler redan nu är tidigt. Men så tittade vi runt lite i en möbelbutik, och de reade ut ett visningsex av en kontinentalsäng inkl. sänggavel för mindre än 30% av ursprungspriset och det slutade med att vi köpte den. Så vi har hyrt ett förråd som vi kan förvara den i fram till att den ska flyttas till sin riktiga plats i vårt sovrum.

kontinentalsang

Sängen från Pacific bed som vi köpte på Folkhemmet

Med ett förråd kan vi nu köpa på oss möbler när vi hittar något bra, utan att känna att vi ska köpa allt från samma ställe (läs Ikea) för att kunna få det levererat vid ett och samma tillfälle när det väl är dags att flytta in.

Vi sitter också och planerar belysningen nu och det är en stor fördel att veta de faktiska måtten på de olika möblerna för att bättre optimera belysningen efter tänkt möblering. Sen får man ju hålla sig till de stora pjäserna för det är svårt nog som det är att inreda rum som bara finns i våra huvuden.

Vi fortsatte i alla fall på den inslagna vägen och köpte ett bord och stolar med.

Bornholm Matbord Laminat Ek

Bord från Skovby, med två inbyggda iläggsskivor som gör att det finns plats för 12-14 personer. Underrede i vitoljad ek och skiva i vit laminat.

 

 

Skovby SM52

Passande (till bordet) stolar i vitoljad ek från Skovby (SM52), vi kommer dock inte ha svart läder sits utan ett matt grått tyg.

Kategorier:

Inredning, Möbler

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: