Planera terrass 2.0

Nu med nya bilder har vi klurat vidare på hur terrassen skulle kunna se ut. Vi gjorde första ritningen i augusti (läs här), men nu med ett par ytterligare besök känns den nästan onödigt stor.  Framförallt är det sammankopplingen mellan gästhuset och huvudhuset vi har funderat kring.

Terrass inspiration_3 Terrass_ritning_1

Ett alternativ är att vi skulle ha mer av en gång på gångstenar och en stentrappa upp runt knuten. Väl uppe på platån tänker vi mer en rundad terrass i trä som är lite mer fristående och där berget är väldigt platt i sig. Trappan upp mot huset kommer i så fall rakt framifrån. Med den här lösningen kan man fortfarande gå mellan de båda ingångarna, men samtidigt spara lite mer av naturen.

Terrass_ritning_2 Baksida terrass

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: