Nästan där…

Massor som hänt och vi har varit dåliga med uppdateringarna.

Slutbesiktning avklarad! Så klart en rad mindre saker som ska åtgärdas (men det är ju på ett sätt också till vår gagn). Överlag en lite märklig känsla att man går där och letar fel i ett hus och projekt man levt så mycket med. Det var ganska svårt att hitta besiktningsmän nu på vintern och vi var inte ute i tillräckligt god tid (men också svårt att veta när huset ska vara klart). Tillslut använde vi oss av Beskiktningsexperten i Stockholm. De var noggranna på plats, men tog ganska lång tid att få protokollet.

Terrassen börjar närma sig färdigställande. Återigen tog vi hjälp av Reuterskiölds snickeri aka bryggbyggarna. Vi blev väldigt nöjda med bryggan, så tänkte att det var lika bra att de fick chansen på nytt. Det ser ut att bli magiskt bra även här! Väldigt bra att de rekar på plats, komme rmed bra förslag, bra konstruktion och magisk slutfinish. Rekommenderas varmt!

IMG_7735IMG_7744IMG_7736IMG_7723IMG_7719

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: